Termeni si conditii

Magazinul online www.magazinuldemakeup.ro este administrat de Media Biz SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Academiei nr. 7, et. 2, Sector 1, avand codul de inregistrare fiscala RO15474045, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J28/328/2003, telefon: 0733 842 999

Media Biz SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

 1. Definitie termeni utilizati
  • UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.
  • CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.magazinuldemakeup.ro.
  • UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.
  • COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre Media Biz SRL si acesta din urma.
  • CONTRACT: O COMANDA confirmata de catre Media Biz SRL, prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

  UTILIZATORII magazinului online www.magazinuldemakeup.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

  Prin accesarea www.magazinuldemakeup.ro UTILIZATORII sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei.

 2. DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE
 3. Prin lansarea unei COMENZI pe magazinului online www.magazinuldemakeup.ro, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic sau e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

  Daca Media Biz SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptarea comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

  Media Biz SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

  Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

 4. OBIECTUL CONTRACTULUI
 5. Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.magazinuldemakeup.ro confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

 6. PRETUL CONTRACTULUI
 7. Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe www.magazinuldemakeup.ro. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

  Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Media Biz SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale MAGAZINULUI ONLINE sau erori, pretul afisat pe MAGAZINUL ONLINE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Media Biz SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

  Pretul include TVA precum si orice alta taxa dar nu include cheltuielile de livrare.

 8. MODALITATILE DE LIVRARE
 9. Media Biz SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 7 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, Media Biz SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

  Media Biz SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

  Produsul va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid.

 10. MODALITATILE DE PLATA
 11. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. Media Biz SRL va emite catre CLIENT o comanda ce poate contine si factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

  Platile se pot efectua in sistem ramburs, prin depunere de numerar in cont, prin ordin de plata, online prin PAYPAL sau printr-un procesator de plati agreat de Media Biz SRL, in functie de optiunile disponibile la un moment dat in magazinul online www.magazinuldemakeup.ro.

  • Plata in sistem ramburs: Se fac in numerar, integral, la livrarea produselor. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
  • Plata online prin serviciul PAYPAL: Platile prin serviciul PAYPAL se fac in valuta implicita a acestuia. Procesatorul PAYPAL percepe un comision suplimentar ce acopera contravaloarea procesarii platii ce va fi suportat de catre CLIENT.
  • Plata online prin procesatorul de plati agreat: Pentru platile online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
  • Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
  • Depunere de numerar in cont: Se poate face la oficiile Bancii Transilvania din intreaga tara.

  Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

  In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, Media Biz SRL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

  Media Biz SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea produselor va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 12. POLITICA DE RETURNARE
 13. Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

  Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

  Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre Media Biz SRL a produslui returnat.

  La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

  Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost desfacute
  • Produse care au fost testate/utilizate
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
  • Produse achizitionate de la alte magazine
  • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

  Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

 14. PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR
 15. Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

  1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus
  2. Completati formularul standard de retur pe care il puteti accesa de aici 
  3. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail contact@magazinuldemakeup.ro
  4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
  5. Expediati coletul la adresa: Bucuresti, str. Academiei nr. 7, et. 2, Sector 1 prin serviciu de curierat rapid sau prin Posta Romana.

  Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra.

  In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).

  Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 14 de zile de receptionarea returului.

 16. TERMENII SI COSTUL LIVRARII
 17. Media Biz SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.

  Media Biz SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Media Biz SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

  In cazul in care Media Biz SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, Media Biz SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

  Produsele comercializate de Media Biz SRL pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

 18. EXPEDIEREA COMENZILOR
 19. Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 15:00 sunt expediate in aceeasi zi.

  Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru mai multe informatii puteti accesa aici lista de sarbatori legale in care nu se lucreaza.

  In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 72 de ore lucratoare.

  Procesare comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

 20. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE
 21. Tariful standard de livrare este vizibil in momentul plasarii comenzii in magazinul online www.magazinuldemakeup.ro. Pretl serviciului de curierat este inclus ca linie distincta in comanda plasata si primita pe email.

  In mod curent, termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.

  Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata.

  Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)

  Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.

  Ca masura restrictiva pentru clientii ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans .

  Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0733 842 999 sau pe email la contact@magazinuldemakeup.ro.

 22. POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 23. Magazinuldemakeup.ro,  este GDPR compliant  (conformat GDPR), si respectă prevederile impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 cât și de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata.

  Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este o prioritate  pentru magazinuldemakeup.ro,  

  Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare “PPDCP ”) a Magazinuldemakeup.ro ,  este creată special pentru a asigura  protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și conformarea Magazinuldemakeup.ro,  cu prevederile GDPR.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de magazinuldemakeup.ro se realizează în conformitate cu prevederile GDPR.

  Prin PPDCP, magazinuldemakeup.ro dorește să informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectează, procesează și respectiv cu privire la scopurile prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal ale clienților săi și asupra drepturilor de care aceștia beneficiază .

  CINE este Magazinuldemakeup.ro ?

  Magazinul online www.magazinuldemakeup.ro este administrat de Media Biz SRL, cu sediul social in Bucuresti, str. Academiei nr. 7, et. 2, Sector 1, avand codul de inregistrare fiscala RO15474045, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J28/328/2003, telefon: 0733 842 999.

   

  CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE magazinuldemakeup.ro LE PRELUCREAZĂ ȘI SCOPUL PRELUCRĂRII LOR

   

  Comenzile către magazinuldemakeup.ro :

        • Nume și prenume – (scopul) pentru livrarea produselor comandate.
        • E-mail – (scopul) pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs.
        • Număr de telefon – (scopul) pentru a vă contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs.

        • Număr de fax– (scopul) pentru a vă contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs.
        • Adresa de livrare – (scopul) pentru livrarea produselor comandate
        • Adresa de facturare –(scopul) pentru a vă emite factura fiscală aferentă comenzii dumneavoastră.

        • codul numeric personal –(scopul) pentru a îndeplini obligațiile impuse de către autoritățile fiscale în legătură cu facturarea și raportările către autoritățile fiscale.

      

  Formularul de contact magazinuldemakeup.ro

        • Nume și prenume – (scopul) pentru a vă identifica
        • E-mail – (scopul) pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema

   Funcționarea site-ului magazinuldemakeup.ro

        • Adresă IP – (scopul) filtrarea și detectarea atacurilor din internet
        • Informații cont magazinuldemakeup.ro – (scopul) aceste informații vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului magazinuldemakeup.ro să vă ofere o experiență personalizată

   

  RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR (DPO)

  Magazinuldemakeup.ro în calitate de operator de date cu caracter personal, l-a desemnat pe domnul Barcan Gabriel, în calitate de Responsabil cu Protecția Datelor (denumit în continuare “DPO”), având obligația de a verifica respectarea prevederilor GDPR în cadrul magazinuldemakeup.ro și de a reprezenta operatorul magazinuldemakeup.ro în relația cu clienții, alți operatori și cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal.

  Persoanele interesate au posibilitatea de a se adresa în orice moment, în mod direct, DPO cu privire la orice aspecte legate de prezentul PPDCP, utilizând datele de contact de mai jos:

  Nume DPO: Barcan Gabriel

  E-mail DPO: gdpr@.magazinuldemakeup.ro

  Tel. DPO: 0722 500 502

  Adresă de corespondență DPO: București, sector 1,

   

  NESWSLETTER

  În cazul în care ați optat pentru a vă abona la Newsletter-ul magazinuldemakeup.ro, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul transmiterii de informări cu conținut de marketing, despre produsele, serviciile și/sau promoțiile desfășurate de către magazinuldemakeup.ro.

  Orice persoană abonată la newsletter-ul magazinuldemakeup.ro se poate dezabona în orice moment prin intermediul link-ului atașat Newsletter-ului primit sau prin trimiterea unui mail către Responsabilului cu protecția datelor magazinuldemakeup.ro.

  DREPTUL DE A FI UITAT.

  Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi șterse de îndată, atunci când înaintați o cerere scrisă sau un email în acest sens către DPO magazinuldemakeup.ro. Excepție fac datele dumneavoastră cu caracter personal pe care alte Legi în vigoare la nivelul României obligă operatorul de date să le arhiveze și să le dețină o perioadă minimă de timp,  de exemplu datele din facturile fiscale emise pe numele dumneavoastră.

  DREPTUL DE ACCES LA DATELE PRELUCRATE.

  Puteți accesa datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către magazinuldemakeup.ro dacă înaintați o cerere scrisă sau un email către DPO magazinuldemakeup.ro în acest sens.

  DREPTUL DE A VĂ MODIFICA DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE.

  Vă puteți modifica datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către magazinuldemakeup.ro dacă înaintați o cerere scrisă sau un email către DPO magazinuldemakeup.ro în acest sens.

  DREPTUL DE A RESTRICȚIONA PRELUCRAREA DATELELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE.

  Vă puteți exprima dorința de a vă restricționa scopul pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de către magazinuldemakeup.ro retrăgându-vă acordul pentru anumite scopuri pentru care  magazinuldemakeup.ro vă prelucrează datele. Tot ce trebuie să faceți este să înaintați o cerere scrisă sau un email către DPO magazinuldemakeup.ro în acest sens.

  DREPTUL DE A VĂ OPUNE PRELUCRĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ ÎN SCOPURI DE MARKETING DIRECT

  Vă puteți exprima dorința de a vă retrage consimțământul pentru ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către magazinuldemakeup.ro în scop de marketing direct, dezabonându-vă de la newsletter sau  înaintând o cerere scrisă sau un email către DPO magazinuldemakeup.ro în acest sens.

  DREPTUL DE A DEPUNE O PLÂNGERE LA AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRI DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

  Dacă considerați faptul că drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale au fost încălcate și datele dumneavoastră au fost prelucrate cu încălcarea dispozițiilor legale puteți depune oricând o petiție în acest sens adresându-vă Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrări Datelor cu Caracter Personal.

  DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE TERȚI

  Datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către magazinuldemakeup.ro vor putea fi divulgate către terți în baza obligație legale/contractuale care se naște din efectuarea unei comenzi la magazinuldemakeup.ro. De exemplu atunci când ați optat ca o comandă de a  dumneavoastră să fie livrată printr-o firmă de curierat, datele dumneavoastră personale trebuie transmise către această terță persoană. Magazinuldemakeup.ro lucrează doar cu terțe persoane care sunt conforme cu GDPR.

  În alte cazuri decât cele în baza unei obligații contractuale sau legale, datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către magazinuldemakeup.ro vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care vă dați în mod expres  acest consimțământ.

  CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

  Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata cât sunteți abonat la newsletter. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

  În cazul comenzilor pe magazinuldemakeup.ro datele dvs. personale care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După expirarea termenului de 10 ani aceste date vor fi distruse.

   

  Pentru orice întrebări sau nelămuririi referitoare la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal vă rugăm să contactați DPO magazinuldemakup.ro

  Confidentialitatea informatiilor personale ale clientilor MagazinuldeMakeup.ro este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

  MagazinuldeMakeup.ro colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.magazinuldemakeup.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

   Colectarea datelor se face prin:

   • Formularul de inregistrare client
   • Formularul de comanda
   • Formularul de contact
   • Formularul de recenzii produse
   • Formularul de abonare newsletter

   Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

   • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
   • Facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra
 24. LIVRAREA PRODUSELOR
 25. Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse

 26. Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/promotii disponibile
 27. Informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.magazinuldemakeup.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

  In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Media Biz SRL isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

  Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

  Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.magazinuldemakeup.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@magazinuldemakeup.ro.

  In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul din footer-ul newsletter-ului MagazinuldeMakeup.ro primit prin email.

  In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul MagazinuldeMakeup.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Media Biz SRL.

  Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa contact@magazinuldemakeup.ro.

  Toate comunicarile scrise vor fi facute pe adresa:

  Media Biz SRL

  Bucuresti, Sector 1

  str. Academiei nr. 7, et. 2

 28. INFORMATII LEGALE
  1. RASPUNDEREA SOCIETATII
  2. Media Biz SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe magazinul online.

   Media Biz SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii magazinului online precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe magazinul online.

   Media Biz SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

  3.   GARANTII.
  4. Toate produsele comercializate in magazinul online, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

   Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute prin intermediul Formularului de Contact .

  5. FORTA MAJORA.
  6. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

  7. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA.
  8. CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Media Biz SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

  9. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.
  10. Toate materialele integrate in acest magazin online sunt proprietatea intelectuala a Media Biz SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale magazinului online pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

   Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, Media Biz SRL poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online.

  11. DISCLAIMER
  12. Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de produsul vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client.